2024 Yılbaşı Çekimleri Başladı

Her yılbaşı zamanı, aslında 31 Aralık’ın diğer günlerden hiçbir farkı olmasa da, insana yeni kararlar alma ve yeni başlangıçlar yapma motivasyonu veriyor, tıpkı her pazartesi gibi 🙂 Aynı zamanda, doğduğumuz yıldan biraz daha uzaklaştığımızı hatırlatıyor bize, tıpkı farkında olmadan geçirdiğimiz her saniye gibi…

Hayat da böyle değil mi, yeni başlangıçlar demek aynı zamanda bitiş demek, her yenilik bir eskiyi geride bırakmak demek. Hayatta akışta kalmak bazen çok zorken, özellikle tam da bu yüzden, en ufak fırsatta her bir yaşamın varlığını kutlamaya, sevdiklerimizle bir araya gelmeye değer diye düşünüyorum.

Bu nedenle, hepimiz için çok zor geçen bu senenin yılbaşı çekimi konsepti olarak, sevdiklerimizle birlikte mutfakta geçirdiğimiz ufacık sıradan bir anın ne kadar özel ve kıymetli olduğunu hatırlatmak ve hiç unutturmamak için size sıcacık bir yılbaşı mutfağı hazırladım. 2023’ün acısıyla tatlısıyla bizi bu noktaya getiren her anını bir hatıra olarak geride bırakmak ve bunu kahve ve zencefilli kurabiye eşliğinde ölümsüzleştirmek için yılbaşı mutfağıma davetlisiniz.

Son birkaç şey eklemek isterim. Yılbaşı çekimleri için süremiz kısıtlı. Fotoğraflar yetişmeyeceği için Aralık’ın son haftası yılbaşı konsepti çekimi almayacağım. Tabii eğer bizim için dert değil 31 Aralık’a yetişmese de olur sonra alırız derseniz o başka 🙂

Hepimiz için “geçtiğimiz seneler neydi öyle oh dünya varmış” dediğimiz, huzuru bulduğumuz ve sevdiklerimizin yanıbaşında olacağımız bir yıl olsun 2024. Şimdiden hepinize musmutlu yıllar dilerim.

Çekimler hakkında sizi daha yakından tanıyıp, size en uygun seçenekleri birlikte değerlendirebilmemiz için lütfen linkteki formu doldurup bana ulaşın. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUfCRYHI4Yad3Uvc3arKOa6pJJ5qprMGfWoAOKI43kKrRyVg/viewform

Sevgiler,

Tuğçe

Share this article
Hakkımda

Merhaba,

Özenle ve keyifle hazırladığım siteme hoş geldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz 🙂

Randevu, soru, öneri ve şikayetleriniz için iletişim bölümünde yer alan bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle,

Google Piksel
Bizi sosyal medyada takip edin.

Tuğçe Özdemir Fotoğraf