Fotoğraf Çektirmek Neden Bu Kadar Önemli?

Zaman çok hızlı geçiyor. Hepimiz günlük yaşamlarımızda farkına varmadan değişiyoruz ufak ufak. Özellikle de çocuklar. O kadar hızlı büyüyorlar ki gözümüzün önünde, çoğu zaman farketmiyoruz bile. İşte bu noktada devreye fotoğraflar giriyor 🙂

Zehra 1 Yaşında
Zehra 2 Yaşında

İşim bu olduğu için fotoğrafın çok önemli olduğunu zaten biliyordum. Ama Zehra’yı ilk yaş çekimini yaptıktan tam 1 yıl sonra 2. doğumgünü çekimi için geldiğinde görünce daha iyi anladım. İki çekim arasında hiç karşılaşmadık, hiç fotoğrafına denk gelmediğim için, neredeyse 1 yıllık yolculuk yapmış gibiydim zamanda. 1 yaşından sonra doğrudan 2. yaşına şahit oluyordum.

Zehra ve Babası
2021
Zehra ve Babası
2022

Çekim yaparken, ilk yaş günü çekiminde yaptığımız, aklımızda kalan pozları tekrar yaptık. O kadar keyifli ve anlamlı oldu ki… Sanıyorum ki tek sorun, aynı pozları her sene vermenin mümkün olmayacak olması. Çünkü Zehra büyüdükçe eminim onu bu şekillerde taşımak çok mümkün olmayacak :)) Olsun, yeter ki sağlıkla, mutlulukla büyüsün minnoşlar, biz onlarla benzer pozlar çekmenin yolunu illa ki buluruz 🙂

Zehra ve Annesi
2021

Zehra ve Annesi
2022

Fotoğrafların sihri bu işte. Günümüz teknolojisinde henüz gerçekten zamanda yolculuk yapamıyoruz ama fotoğraflar buna bir nebze olsun fırsat veriyor. Bir çok anı ölümsüz kılıyor.

Zehra ve Ailesi, 2021
Zehra ve Ailesi, 2022

Bu keyifli çekimin hikayesi beni çok etkilediği için sizlerle de paylaşmak istedim. Önümüzdeki sene 2023 versiyonuyla yazıyı güncellemek dileğiyle.

Sevgiler,

Tuğçe

Share this article
Hakkımda

Merhaba,

Özenle ve keyifle hazırladığım siteme hoş geldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz 🙂

Randevu, soru, öneri ve şikayetleriniz için iletişim bölümünde yer alan bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle,

Google Piksel
Bizi sosyal medyada takip edin.

Tuğçe Özdemir Fotoğraf